Artiesten bekend van De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.
Op dinsdag 21 april speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Theater Het Heerenlogement in Beusichem.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Jeroens Clan stond in 2018 stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes.

 

Teun van den Elzen won in 2019 zowel de jury- als de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury roemde de hoge grapdichtheid van zijn programma. Teun heeft een originele en bijzondere kijk op de wereld om zich heen. Hij weet hedendaagse issues tot op het bot te fileren. Hij weet zijn persoonlijke leven te vervlechten met engagement en zoekt de grenzen van de grap op.

 

Floris de Vree won in 2020 Huis van Puck Talent Cabaret. Floris wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?

 

Marij en Kornelis brengen een muzikaal cabaretprogramma vol humor, met ontroering, maar vooral een feest van herkenning. De input van een man en van een vrouw, leidt dat tot inspirerende inzichten, mooie momenten of toch vooral tot wrijving?

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

 

Voorstellingen

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!