logo THL paars geel

De Andersons vervangt Janneke Jager (15 maart)

De voorstelling die Janneke Jager zou spelen op 15 maart komt te vervallen. In plaats hiervoor hebben we een bijzondere voorstelling weten te boeken:

“De Andersons, een mooie wereld”

De Andersons worden geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

Met de dagelijkse beelden van oorlog en verderf is dromen over een mooiere wereld bijna een levensbehoefte. Het Zweeds/Nederlandse kleinkunstduo De Andersons brengt die droom tot leven in hun theaterconcert ‘Een mooiere wereld’. Een voorstelling vol liedjes, verhalen en cabaret, in de geest van de vrijgevochten schrijfster Astrid (Pippi) Lindgren. Anna Ågren is half-Zweeds, expressief en geëmancipeerd, Roel Dullaart is een goedmoedige Brabander. Ze ontmoetten elkaar op het conservatorium. Het volmaakte geluk komt dichtbij na de geboorte van hun zoontje. Maar met het geluk komen ook de vragen. Zoals: Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken?

Verder lezen, de trailer bekijken of een tickets reserveren? Klik hier.

 

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!