DE JONG & VAN SANTEN

Annulering dinsdag 20 september: DE JONG & VAN SANTEN (VOORHEEN SCHUDDEN),

De Jong & Van Santen heeft het spijtige besluit moeten nemen om de nieuwe voorstelling ARK terug te trekken. Hierbij hun persoonlijke boodschap aan u:

Beste directeur, programmeur, theatermedewerker en theaterliefhebber,

Ken je die beelden van een programma als The Funniest Homevideos: er ligt een groot schip te water in de dok, de boeg wachtend op een champagnefles die straks zal stukslaan, maar voordat dit alles zich voltrekt, zinkt het schip al in de haven.
Zo is het ook vergaan met onze ARK.

In goed overleg hebben wij besloten komend seizoen niet met een nieuw theaterprogramma op tournee te gaan. We willen met nadruk vermelden dat dit niet het einde betekent van het duo De Jong & Van Santen (voorheen Schudden). Wij zijn al ruim twintig jaar een duo, maar de afgelopen maanden is ons duidelijk geworden dat we meer oplaadtijd nodig hebben voor een nieuw theaterprogramma. Wij willen namelijk niet een volgend programma maken, maar een programma dat al ons eerdere werk overtreft. De overtuiging ontbreekt hiervoor op dit moment en daarom komen wij tot het besluit ons terug te trekken voor aankomend seizoen. We realiseren ons dat we jullie teleurstellen. Het is geen makkelijke beslissing, want kijkend naar onze speellijst voor 2016/2017 spraken jullie als theaters in ons een groot vertrouwen uit. We vinden dat jullie een duo verdienen dat op de toppen van zijn kunnen presteert en iets zei ons dat we dat nu niet konden garanderen.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We komen terug; beter, sterker, visueler, fysieker, poëtischer en grappiger dan ooit. We gaan nu op zoek naar een nieuw roer of nieuwe zeilen of we schuilen even onder een grote paraplu, maar we hopen in ieder geval elkaar snel te zien in het theater.

We wensen jullie veel goeds en prachtige voorstellingen toe voor seizoen 2016/2017.

Hartelijke groet,

Emiel de Jong en Noël van Santen
De Jong & Van Santen (voorheen Schudden)

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!