Eerste lustrum Theater aan de Markt

Theater aan de Markt is een evenement op zondag 2 september van 14.00 tot 19.00 uur. Het is een gratis festival voor alle leeftijden, met veel muziek, theatervoorstellingen en cabaret op verschillende locaties op en rond de Markt van Beusichem met zijn muziektent. De locaties zijn de grote kerk aan de Markt, het voormalige gemeentehuis en een preview tent voor cabaretiers naast restaurant het Heerenlogement.


Het festival wordt voor de vijfde keer gehouden en krijgt steeds meer belangstelling. ,,Doordat we een eenmalige subsidie hebben gekregen van €16.000,- van Fruit Delta Rivierenland het Regionaal Investerings Fonds (RIF) kunnen we het evenement dit jaar groots aanpakken, en het festival grote bekendheid geven en zodoende een goede bodem te creëren voor de toekomst. We hopen daardoor ook het theater een boost te geven”, vertelt de organisatie.


Het festival wordt een afspiegeling van de brede programmering van theater Heerenlogement. Dat wil zeggen, veel muziek, kleinkunst, cabaret en familievoorstellingen. Ook aanstormend talent krijgt een podium op het festival.

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!