Nationaal Theater Weekend | 24 t/m 26 januari 2020‎

’T leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met meer dan 300 verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

Theater Heerenlogement doet voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari 2020 met speciale voorstellingen voor de kleine prijs van tien euro.

 

vrijdag 24 januari

Straf, ZEPPELIN!

Voor hun nieuwste muziektheatervoorstelling laten de mannen van Straf zich inspireren door de waanzin van de redelijken. ZEPPELIN! gaat over de krankzinnigheid die kolkt onder de oppervlakte en de gekte die het gezond verstand verzwelgt. Straf geeft zich over aan de waanzin. En vroeg of laat gaat iedereen voor de bijl.


STRAF is een zevenkoppige muziekformatie. Zeven kapiteins op één schip die weten van pompen of verzuipen. En pompen doen ze! Met een waanzinnige bezetting van drums, blazers en gitaren, van wasbord tot bassax en van accordeon tot voetpomptoeter.  Zo stookt Straf zijn eigen sound, met invloeden van folk, soul, rock’n roll, en de polders van Brabant.

 

zaterdag 25 januari

Hanneke Rouw & Accordeonduo Toeac, Duo Concert

Hanneke Rouw, Cellosuites Bach 


In de kerk van Zoelmond genieten van de cello suites van Bach, met veel plezier en enthousiasme vertolkt door celliste Hanneke Rouw. Zij heeft o.a. gespeeld in Duitsland, Groot-Brittannië, Italy en natuurlijk in haar thuisland Nederland. Wij zijn er bijzonder trots op dat ze tijdens het theaterweekend naar Zoelmond komt! Wij verheugen ons er op.

Accordeonduo Toeac, Moving Rhythms 


Het accordeonduo TOEAC behoort tot de internationale top. Renée Bekkers en Pieternel Berkers maken die reputatie meer dan waar op hun derde album Moving Rythms. Toeac speelde al eerder in theater Heerenlogement met veel succes, hoogste tijd om dit virtuose duo weer te laten komen. Zij zullen zij de sterren van de hemel spelen in de kerk van Zoelmond. Ze spelen onder meer op de Pigini NOVA, de Rolls Royce onder de accordeons, in juni opgehaald in Italië. Dit mag u niet missen!

 

zondag 26 januari

Max Verstappen, Baas boven Baas

Mier, konijn en mevrouw Uil zijn goede vrienden. Ze moeten lachen om kleine bevers die de baas willen spelen in het grote bos. Maar is het wel zo grappig?


Een mega-spannend verhaal met gelukkig een goede afloop voor kinderen van 5 jaar en hun (groot) ouders. Komen jullie kijken in theater Heerenlogement?

 

Voorstellingen

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!