Nieuws & Achtergrond

Nieuws

Nationaal Theaterweekend

Theater Heerenlogement doet voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari 2020 met speciale voorstellingen voor de kleine prijs van tien euro.

Lees verder »
Nieuws

Theatertip: Boek een serie!

Voor het seizoen 2019-2020 zijn 2 aantrekkelijke series beschikbaar. Het betreft de series 5 x cabaret voor €50 en 4 x muziek voor €50. Beide series leveren een aanzienlijk financieel voordeel op ten opzichte van de losse voorstellingen.

Lees verder »
Achtergrond

Soundos

Soundos is te zien in Theater Heerenlogement op woensdag 6 maart. Dit schrijft de pers over haar: “…hoewel cabaret en stand-up comedy vaak het best tot hun recht komen in

Lees verder »
Achtergrond

Victor Louis van Es

Zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen komen allemaal aan bod in zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Stille Strijd’. Wij hebben het over Victor Luis van Es.

Lees verder »
Nieuws

Buurzaamheidsprijs 2018

Theater Heerenlogement heeft de Buurzaamheidsprijs 2018 in de wacht gesleept! De inzet van onze vrijwilligers is de doorslaggevende factor geweest bij de toekenning. We zijn dan ook supertrots op onze

Lees verder »
Achtergrond

Käsebrot van Dorona Alberti

Het is het eerste woordje Duits dat als kind uit haar mond rolde: Käsebrot. Dorona Alberti kon toen natuurlijk niet bevroeden dat het enkele decennia later de naam van één van haar meest pure voorstellingen zou worden. Een persoonlijk en intiem avontuur met een brede selectie van Duitse liedjes. “Ik moest dit maken. Het is zo’n wens die je heel lang koestert, maar niet durft uit te voeren.”

Lees verder »
Nieuws

9% BTW verhoging

Het lage BTW tarief wordt per 1 januari 2019 verhoogd naar 9%. De prijzen van onze voorstellingen gaan dan ook noodgedwongen met 3% omhoog.

Lees verder »
Nieuws

Eerste lustrum Theater aan de Markt

Theater aan de Markt is een evenement op zondag 2 september van 14.00 tot 19.00 uur. Het is een gratis festival voor alle leeftijden, met veel muziek, theatervoorstellingen en cabaret op verschillende locaties op en rond de Markt van Beusichem met zijn muziektent. De locaties zijn de grote kerk aan de Markt, het voormalige gemeentehuis en een preview tent voor cabaretiers naast restaurant het Heerenlogement.

Lees verder »