Nieuws

De Andersons vervangt Janneke Jager (15 maart)

De Andersons worden geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

Lees verder »
Achtergrond

‘In de schaduw van Rembrandt’ door Julika Marijn

De hele wereld kent Rembrandt als de machtige zeventiende-eeuwse schilder. Maar minder bekend is dat hij die macht soms ook ernstig misbruikte. Degene die zijn schaduwkant misschien wel het meest aan den lijve ondervond was Geertje Dircx. Jarenlang was ze zijn minnares en voedde ze zijn zoon Titus op.

Lees verder »
Achtergrond

Over Lisa

Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant).

Lees verder »
Nieuws

We gaan open!

Na maanden stilte mogen we we open! We kunnen niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen in ons theater.

We openen het nieuwe theaterseizoen met Terras aan de Markt op 5 september

Lees verder »
Achtergrond

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond.

Lees verder »
Nieuws

Update omtrent Corona Maatregelen

Theater Heerenlogement heeft geen ontheffing gekregen om meer dan 30 personen te mogen ontvangen de komende periode. Tot en met 20 oktober zullen wij daarom doorspelen met maximaal 30 bezoekers per voorstelling.

Lees verder »
Nieuws

Welkom terug!

De afgelopen weken hebben we er alles aan gedaan om alle voorstellingen van september t/m december 2020 aan te passen aan de 1,5 meter werkelijkheid. Goed nieuws: in alle gevallen

Lees verder »
Nieuws

Seizoen 2020/2021

Vanaf 1 juni mogen de deuren van theaters weer open. Theater Heerenlogement wil vanaf september weer voorstellingen presenteren. Natuurlijk doen we dit op een veilige manier. Dus minder bezoekers per

Lees verder »
Nieuws

Artiesten bekend van De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Lees verder »
Achtergrond

Yorick van Norden – niet van gisteren

door Paul Stramrood

Praten over zijn muziek met Yorick van Norden schiet voortdurend weg in praten over muziek van een halve eeuw geleden, ver voor zijn geboorte. Zijn solodebuut Happy Hunting Ground ademt voluit de sfeer van de late jaren zestig.

Lees verder »
Nieuws

Actie ‘Neem een Vriend mee’

Deze maand start Theater Heerenlogement de actie ‘Neem een Vriend mee’ Dankzij vele Vrienden kan er een aantrekkelijk en gevarieerd programma worden geboden. Hoe meer Vrienden, hoe meer Vreugd dus!

Lees verder »
Achtergrond

Alex Roeka, Rauwe genade

door: Willem Jongeneelen Was hij tien jaar geleden wellicht nog een vreemde eend in de bijt bij het Excelsior-label, na vijf albums met huisproducer Frans Hagenaars en zijn ‘bandje’ met

Lees verder »
Nieuws

Nationaal Theaterweekend

Theater Heerenlogement doet voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari 2020 met speciale voorstellingen voor de kleine prijs van tien euro.

Lees verder »
Nieuws

Theatertip: Boek een serie!

Voor het seizoen 2019-2020 zijn 2 aantrekkelijke series beschikbaar. Het betreft de series 5 x cabaret voor €50 en 4 x muziek voor €50. Beide series leveren een aanzienlijk financieel voordeel op ten opzichte van de losse voorstellingen.

Lees verder »
Achtergrond

Soundos

Soundos is te zien in Theater Heerenlogement op woensdag 6 maart. Dit schrijft de pers over haar: “…hoewel cabaret en stand-up comedy vaak het best tot hun recht komen in

Lees verder »
Achtergrond

Victor Louis van Es

Zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen komen allemaal aan bod in zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Stille Strijd’. Wij hebben het over Victor Luis van Es.

Lees verder »
Nieuws

Buurzaamheidsprijs 2018

Theater Heerenlogement heeft de Buurzaamheidsprijs 2018 in de wacht gesleept! De inzet van onze vrijwilligers is de doorslaggevende factor geweest bij de toekenning. We zijn dan ook supertrots op onze

Lees verder »
Achtergrond

Käsebrot van Dorona Alberti

Het is het eerste woordje Duits dat als kind uit haar mond rolde: Käsebrot. Dorona Alberti kon toen natuurlijk niet bevroeden dat het enkele decennia later de naam van één van haar meest pure voorstellingen zou worden. Een persoonlijk en intiem avontuur met een brede selectie van Duitse liedjes. “Ik moest dit maken. Het is zo’n wens die je heel lang koestert, maar niet durft uit te voeren.”

Lees verder »
Nieuws

9% BTW verhoging

Het lage BTW tarief wordt per 1 januari 2019 verhoogd naar 9%. De prijzen van onze voorstellingen gaan dan ook noodgedwongen met 3% omhoog.

Lees verder »
Nieuws

Eerste lustrum Theater aan de Markt

Theater aan de Markt is een evenement op zondag 2 september van 14.00 tot 19.00 uur. Het is een gratis festival voor alle leeftijden, met veel muziek, theatervoorstellingen en cabaret op verschillende locaties op en rond de Markt van Beusichem met zijn muziektent. De locaties zijn de grote kerk aan de Markt, het voormalige gemeentehuis en een preview tent voor cabaretiers naast restaurant het Heerenlogement.

Lees verder »