Nieuws & Achtergrond

David Luning 2
Nieuws

Buurzaamheidsprijs 2018

Theater Heerenlogement heeft de Buurzaamheidsprijs 2018 in de wacht gesleept! De inzet van onze vrijwilligers is de doorslaggevende factor geweest bij de toekenning. We zijn dan ook supertrots op onze
Lees verder »
Achtergrond

Käsebrot van Dorona Alberti

Het is het eerste woordje Duits dat als kind uit haar mond rolde: Käsebrot. Dorona Alberti kon toen natuurlijk niet bevroeden dat het enkele decennia later de naam van één van haar meest pure voorstellingen zou worden. Een persoonlijk en intiem avontuur met een brede selectie van Duitse liedjes. “Ik moest dit maken. Het is zo’n wens die je heel lang koestert, maar niet durft uit te voeren.”
Lees verder »
Nieuws

9% BTW verhoging

Het lage BTW tarief wordt per 1 januari 2019 verhoogd naar 9%. De prijzen van onze voorstellingen gaan dan ook noodgedwongen met 3% omhoog.
Lees verder »
Nieuws

Eerste lustrum Theater aan de Markt

Theater aan de Markt is een evenement op zondag 2 september van 14.00 tot 19.00 uur. Het is een gratis festival voor alle leeftijden, met veel muziek, theatervoorstellingen en cabaret op verschillende locaties op en rond de Markt van Beusichem met zijn muziektent. De locaties zijn de grote kerk aan de Markt, het voormalige gemeentehuis en een preview tent voor cabaretiers naast restaurant het Heerenlogement.
Lees verder »