Theater Heerenlogement is een prachtig, intiem theater in Beusichem – hartje Betuwe – en behoort tot de meest sfeervolle theaters van Nederland. Het is gevestigd in een voormalige paardenstal en biedt plaats aan 130 bezoekers. De sfeer is ongedwongen, publiek én artiesten komen er graag. Het theater wordt op professionele wijze volledig door vrijwilligers in bedrijf gehouden.

Wat is er te zien?
Theater Heerenlogement is een Klein Podium voor Grote Artiesten. Regelmatig staan grote namen op de planken, maar vaak krijgt ook jong talent hier een kans. Het theaterprogramma is actueel, gevarieerd en van hoog niveau. Je kunt genieten van pittig cabaret, muziek in verschillende genres, toneel en pure kleinkunst. Per seizoen verzorgen wij zo’n 40 optredens. De programmering kun je vinden bij ‘Voorstellingen’.

Wanneer?
De voorstellingen vinden plaats van september tot mei op dinsdagavond of op woensdagavond en vijf á zes zondagmatinees. Aanvang ‘s avonds: 20.30 uur. Zondagmiddag: 16.00 uur.

Prijzen
De toegangsprijzen liggen tussen de €12,50 en €20,00. Regelmatig heeft Theater Heerenlogement speciale acties, deze vind je terug op de pagina Voorstellingen. Boven het winkelwagentje: kopje ‘Series’. Dit jaar is de actie: 5 x cabaret voor €50,00.