Vriend worden

Met behulp van onze vrienden kunnen we een veelzijdig en gevarieerd programma aanbieden en kunnen we dit bijzondere theater dat volledig wordt gerund door vrijwilligers in stand houden. Voor iedere portemonnee is een Vriendschap mogelijk.

Vriend
Vanaf €25 per seizoen treed je toe tot onze Vriendenclub.

SnipVriend
Vanaf €100 per seizoen geef je extra steun en mag je jezelf snipvriend noemen. Als Snipvriend ontvang je ieder seizoen twee bonuskaarten.

HartsVriend
Sluit ons theater in je hart! De perfecte vriendschap voor degene die wat meer wil doen, maar waarvoor het boezemvriendschap een stap te ver is. Vanaf €500

BoezemVriend
Voor €1.500 verlicht je de financiële druk op het theater aanzienlijk. Je kunt gedurende het gehele seizoen met 2 personen iedere voorstelling bijwonen.

Vriendenclub

Iedere Vriend krijgt de mogelijkheid om als eerste te reserveren voor het nieuwe seizoen tijdens de Vrienden-Voor-Verkoop. En bij veel belangstelling krijgen Vrienden voorrang. Vrienden hebben altijd een streepje voor, ook op het festival Theater aan de Markt.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden als vriend.

Belastingvoordeel

Vriendschap kan een belastingvoordeel opleveren. Theater het Heerenlogement heeft de status van de culturele ANBI

Eenmalige Donatie

Ook zonder vriend te worden zijn donaties meer dan welkom. Gebruik hiervoor IBAN NL 08 RABO 0307914577 en vermeld “Donatie”