de editie van 2020 is afgelast, maar er word al druk gewerkt aan editie 2021

Cultuurfestival Theater aan de Markt 2019

Zaterdag 7 en zondag 8 september

Kom je ook? Toegang is gratis

Op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 vindt de zesde editie van ‘Theater aan de Markt’ plaats. Met veel muziek, theater, kindervoorstellingen, cabaret, foodstands en (hopelijk) mooi luiden we het nieuwe theaterseizoen in. Volg ons alvast op Facebook voor de leukste nieuwtjes. 

  • Wereldse muziek
  • Theater, circus én knutselen voor de kinderen
  • Unieke previews van cabaretiers
  • Verschillende foodstands en natuurlijk de beroemde Theater Sangria 


Zaterdag 7 september:    speciaal zomeravondconcert van Eilander Jut

Theater Heerenlogement opent het nieuwe theaterseizoen dit jaar al op 7 september in de Kerk van Beusichem. Voor deze bijzondere gelegenheid komen Jan Eilander en de Jutters naar Beusichem voor een wel heel bijzonder en intiem optreden dat je niet wilt missen! De liedjes worden begeleid door ‘zijn Jutters’ Koos Prins (Trio Bier, op saxofoon), Warre Simons, (componist en wonderkind, op basgitaar). Rob van Zandvoort, (Tröckener Kecks, op piano). Reserveer je tickets voor slechts €12,50!


Zondag 8 september:    gratis cultuurfestival Theater aan de Markt

Van 15.00 tot 19.00 uur is het weer cultureel en culinair genieten op en rond de Markt van Beusichem. Singer-songwriters Eric Devries en BJ Baartmans, maar ook Djurre de Haan die met zijn alter ego Awkward I aan zijn eerste theatertour begint. Voor de jazzliefhebbers komt de bigband Fascinating Rythm Orchestra. En uit Ierland de folkmuzikant David Munnely. Gerard Alderliefste sluit de dag muzikaal af op het hoofdpodium.

Speciaal voor alle kinderen speelt theatergroep Meneer Monster de hilarische slapstickvoorstelling Over een Mol die die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.  Later op de dag kan je zelf oefenen in het kindercircus of rustig knutselen in de tent.

In de zaal van het theater zelf geven cabaretiers Arjan Kleton en Wouter Monden een try-out van hun nieuwe show. Maar ook Danielle Schel die in 2017 de publieksprijs van het Amsterdamse Kleinkunst Festival won. 

Bij zo’n mooi programma, hoort ook natuurlijk ook goed eten en drinken. We hebben verschillende foodstands met o.a. flammkuchen, salades en hamburgers, ijsjes en poffertjes. En de inmiddels fameuze theater-sangria zal zeker niet ontbreken.

 

Het programma van zondag 8 septembe

Theater aan de Markt wordt mede mogelijk gemaakt door: