Update omtrent Corona Maatregelen

Theater Heerenlogement heeft geen ontheffing gekregen om meer dan 30 personen te mogen ontvangen de komende periode. Tot en met 20 oktober zullen wij daarom doorspelen met maximaal 30 bezoekers per voorstelling.

In navolging van de landelijke richtlijnen vragen wij onze bezoekers om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en deze te dragen zolang je door ons theater loopt. Op je zitplaats mag je je mondkapje af doen. Mondkapjes worden gratis verstrekt.

Er is geen vrije stoelkeuze. Je plaats wordt toegewezen door een medewerker van het theater. Voor iedere voorstelling wordt namelijk een stoelenplan gemaakt. We houden hierbij rekening met leden van hetzelfde huishouden en de afstand van anderhalve meter naar overige gasten.

Je bent van harte welkom in ons theater als je onderstaande vragen allemaal met NEE kan beantwoorden.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

De voorstelling van Rayen Panday as donderdag 1 oktober zal worden gesplitst in 2 voorstellingen. Eén voorstelling om 19.30 uur en een voorstelling om 21.30 uur. Payen Panday is hiermee uitverkocht en iedereen die een kaart heeft gereserveerd zal via de mail of via een telefonisch bericht worden geïnformeerd hoe laat ze worden verwacht. Deze voorstelling wordt verplaatst naar Theater Heerenlogement.

 

 

 

De voorstelling van het GRONINGER STUDENTEN CABARET FESTIVAL, DRIE TALENTEN ON TOUR op donderdag 8-10 wordt verplaatst naar Theater Heerenlogement.

 

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!