logo THL paars geel

Voorstelling Martine Sandifort op 02-02-2023 afgelast

De voorstelling Namasteetjes die Martine Sandifort op 02-02-2023 in ons theater zou spellen is afgelast. Het management schrijft:

“Alhoewel de eerdere berichten voorzichtig positief waren, heeft Martine mij deze week laten weten dat haar herstel toch langzamer gaat dan gehoopt. Ze durft het niet aan om in januari de tournee te hervatten.

Wij hebben de voorstelling Namasteetjes geboekt op 02-02-2023. Ik moet deze helaas annuleren

Er mag naar het publiek ook worden gecommuniceerd dat haar herstel langzamer gaat dan gehoopt.”

Martine schreef begin dit jaar het volgende op instagram:

“Lieve Namasteetjes,

Mijn voorstelling gaat dit seizoen helaas niet door.

Tot mijn grote spijt moet ik jullie melden dat ik, wegens ziekte, genoodzaakt ben mijn theatertournee dit verdere seizoen te cancelen.

Ik zou mij in deze huidige cancel-cultuur natuurlijk gemakkelijk kunnen verschuilen achter een “overmacht door corona “-reden, maar dat voelt voor mij niet zuiver.

Na mijn première in november volgde er een lockdown. Ik was toen al een tijd doodop, dus die lockdown kwam mij eerlijk gezegd niet zo slecht uit.
Door toen ineens niet meer te spelen werd al snel duidelijk dat het echt niet goed met me ging. Oa minstens een half jaar amper tot niet slapen en veel stress hebben helaas geleid tot een depressie.

Het doet mij verdriet dat ik alle kaartjeskopers teleur moet stellen. Ik hoop van harte dat we elkaar volgend seizoen zien in het theater. Mijn impresariaat doet er iig alles aan om zo veel mogelijk voorstellingen van dit seizoen naar seizoen 22/23 te verplaatsen.

Veel dank aan impressariaat Eigen Naam: Ine de Boer, Danielle Kersten, Wessel Haartman en Charlotte Bakker: mijn gewe ledige Namasteetjes-team. Ik baal ook zo ontzettend voor jullie; kan me geen betere mensen wensen.❤️ En natuurlijk meer op achtergrond Leonie van der Klein – Tekst en Muziek Titus Tiel Groenestege Paul Smit❤️

Ik wil met dit bericht ook andere mensen die nu met psychische problemen kampen een hart onder de riem steken.
Je bent niet alleen. 💖
Dit gaat weer voorbij.🙏🏻
Wees lief voor jezelf als dat lukt.🌹
Ik denk aan jou.🐤

Tot slot heel veel dank voor alle fijne reacties op mijn filmpjes en op mijn voorstelling.
Die koester ik enorm.

We gaan elkaar weer zien!

Namasteetjes,
Martine”

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!