Nieuws

De Andersons vervangt Janneke Jager (15 maart)

De Andersons worden geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

Lees verder »
Wijziging

Voorstelling Martine Sandifort op 02-02-2023 afgelast

Alhoewel de eerdere berichten voorzichtig positief waren, heeft Martine mij deze week laten weten dat haar herstel toch langzamer gaat dan gehoopt. Ze durft het niet aan om in januari de tournee te hervatten.

Er mag naar het publiek ook worden gecommuniceerd dat haar herstel langzamer gaat dan gehoopt.

Lees verder »
Wijziging

Duo voorstelling 13-04 afgelast

De duo voorstelling van Martijn Crins en Maarten Westra Hoekzema die op 13-04 zou worden gehouden is afgelast. Iedereen die een kaartje heeft gereserveerd is via de mail geïnformeerd.

Lees verder »
seizoen 2018 - 2019

Fresku: Gewijzigde datum

De voorstelling van Fresku, “Voordat het te laat is”, die oorspronkelijk gepland stond voor 23 januari is verplaatst naar Donderdag 21 februari

Lees verder »
seizoen 2018 - 2019

Pieter Derks

De Try-Out “Voor wat het waard is” van Pieter Derks staat in het programmaboekje vermeld op dinsdag 3 oktober. Door onvoorziene omstandigheden hebben we deze voorstelling moeten verplaatsten naar donderdag 18 oktober. Gereserveerde kaarten kunnen geretourneerd worden of omgeruild.

Lees verder »
seizoen 2017 - 2018

Ali B

Annulering voorstelling donderdag 10 oktober: Ali B koorts (try out)

Ali B heeft onvoldoende materiaal voor zijn voorstelling

Lees verder »
seizoen 2017 - 2018

Correctie Prijzen

In het programmaboekje zijn abusievelijk verkeerde prijzen afgedrukt voor twee voorstellingen: Jeroen Zijlstra op 13 december, foutieve prijs 13 euro, correcte prijs 17 euro Jochen Otten op 10 januari, foutieve prijs

Lees verder »
seizoen 2016 - 2017

Max Meser

Ingelast: Vrijdagavond concert van Max Meser op 24 maartMax was al te zien op theater aan de markt, nu neemt hij jeugdvriend Isaac Wadsworth mee. Met hem heeft hij ‘een

Lees verder »
seizoen 2016 - 2017

Jip en Janneke

Wijziging: De familievoorstelling “Jip en Janneke” van Wijnand Stomp is een week vervroegd naar zondag 5 februari 2017

Lees verder »
seizoen 2016 - 2017

Onno Innemee en Kees Torn

Kees Torn heeft wegens omstandigheden helaas moeten besluiten de aanstaande tournee te annuleren. Bijzonder spijtig maar deze onvoorziene ontwikkeling ligt buiten een ieders macht. Kees, alsmede Onno, hoopt op uw begrip in deze.

Lees verder »