Welkom terug!

De afgelopen weken hebben we er alles aan gedaan om alle voorstellingen van september t/m december 2020 aan te passen aan de 1,5 meter werkelijkheid. Goed nieuws: in alle gevallen is dat gelukt.

Vanaf september bieden we voorstellingen aan in het theater, in ’t Zoetzand (Zoetzandselaan 1, Beusichem) en één keer in de kerk van Zoelmond. De capaciteit is vooralsnog beperkt, daarom worden er in bepaalde gevallen 2 voorstellingen op één avond gegeven. De eerste voorstelling zal dan om 19.30 uur beginnen en de tweede om 21.30 uur. Bij voorstellingen die in ’t Zoetzand worden gegeven is een pauzedrankje inbegrepen bij de prijs.

Belangrijk: Reserveer kaarten per huishouden. Kom je met vrienden? Laat ze apart bestellen. Zo kunnen we stoelen gebundeld klaar zetten en houden we rekening met anderhalve meter afstand.

Zoals alle culturele instellingen treffen ook wij dit najaar maatregelen om veilig concertbezoek te garanderen. Natuurlijk verliezen we daarbij een prettige, gastvrije ontvangst niet uit het oog.  Goed om te weten: De luchtinstallaties zijn geïnspecteerd en er is geconstateerd dat de lucht niet circuleert maar continu wordt ververst van buitenaf.

Verder volgen we de actuele richtlijnen en adviezen van overheid en RIVM:

• houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
• blijf thuis bij verkoudheidsklachten
• schud geen handen
• was je handen regelmatig
• hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• snuit je neus met een papieren zakdoek, gooi deze daarna direct weg en was je handen
• reis zoveel mogelijk met eigen vervoer, tenzij het echt niet anders kan

20 minuten voor aanvang aanwezig

We vragen je om uiterlijk 20 minuten voor aanvang van een voorstelling aanwezig te zijn, zodat iedereen op een prettige manier zijn plaats in de zaal kan opzoeken. Ook vragen we je dan naar je eigen gezondheid en die van je huisgenoten. De kaartcontrole kan iets langer duren dan gebruikelijk. Houd ook in de rij genoeg afstand van medebezoekers.

Let op: De programmering is bijgewerkt tot en met december 2020. In het najaar bekijken we of ook het programma voor voorjaar 2021 moet worden aangepast. De meest recente informatie vind je telkens op de website.

Tot slot: de capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang met het bestellen van kaarten.

Vind je ons theater
ook zo bijzonder?
Steun ons
en word Vriend!